Oplage Kaaiendonkse puzzel eenmalig verhoogd, bestel voor vrijdag

Foto: OCS De Smulnarren

De eerste 222 puzzels waren binnen 24 uur uitverkocht. De oplage wordt nu eenmalig opgehoogd. Je kunt nog tot vrijdag 11.11 uur inschrijven.

Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats…

Nog geen twee weken geleden werd Karin Mertens wakker met het idee voor een Kaaiendonkse legpuzzel. Want wat verbindt er in deze onzekere tijden nu meer dan ons gezamenlijke feest, zo was haar gedachte. Om de puzzel niet al te makkelijk te maken, moest het een gezellig en kleurrijk geheel gaan worden. Nadat ze met OCS De Smulnarren contact had gezocht en zij ook enthousiast werden van haar idee, vielen eigenlijk alle puzzelstukjes op hun plaats. Ook de inwoners van Oosterhout raakten enthousiast. Binnen 24 uur nadat het bericht op Oosterhout Nieuws verscheen werd de hele oplage van 222 puzzels verkocht! Afgelopen maandag is contact gezocht met de fabrikant en is er eenmalig de mogelijkheid geboden om de oplage te verhogen.

Bestellen voor vrijdag 11.11 uur!

De puzzel wordt in de allerhoogste kwaliteit gemaakt door de bekende puzzelfabrikant Ravensburger en zit verpakt in een stevige metalen box. De legpuzzel kost 34,66 euro en de eerste genummerde oplage wordt bepaald aan de hand van het aantal inschrijvingen vrijdagmorgen om 11.11 uur. Er worden net zoveel puzzels gemaakt als we worden besteld. Er is dus geen voorraad voor vrije verkoop en na vrijdag wordt deze niet meer bijgemaakt! Besteld tijdig jouw puzzel door je naam, adres en telefoonnummer te mailen aan [email protected] Doe dat dus voor vrijdagmorgen 10 april om 11.11 uur. Alle bestellingen die daarna binnen komen worden niet meer in behandeling genomen. Wil je er meer dan 1 bestellen, geef dat dan in het mailtje aan. De puzzel zal na betaling, als alles meezit, voor de meivakantie afgehaald kunnen worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen