Vanavond eerste aflevering Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

Foto:

Vanaf vanavond wordt er zes weken lang op woensdagavond een live uitzending gemaakt van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. Doe mee en win mooie prijzen!

Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

Vanavond start de eerste aflevering van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. Zes weken lang wordt er op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur live bingo gespeeld op ORTS Radio, Televisie en streaming via internet. Meedoen is heel eenvoudig. Je koopt vooraf een bingokaart voor 2,50 euro en daarvoor kun je alledrie de rondes van die woensdag meespelen. Iedere week wordt er met een andere kleur kaart gespeeld, dus je dient wel voor iedere week een nieuwe kaart te kopen. Meespelen met meerdere kaarten van dezelfde is uiteraard ook gewoon toegestaan.

Hoe kun je meedoen?

Zet op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur je radio aan op ORTS Radio op 106.2 FM in de ether, via de kabel op 92.9 FM, KPN kanaal 1052 of Ziggo kanaal 916. Je kunt ook meekijken via ORTS Televisie op KPN kanaal 1352 of Ziggo kanaal 41. Live meeluisteren en kijken naar de ORTS kan ook via DEZE LINK. En koop vooraf een bingokaart bij een van de Oosterhoutse filialen van Jumbo Supermarkten.

  • Jumbo Arkendonk, Arkendonk 36, klik hier voor de openingstijden
  • Jumbo Centrum, Nieuwe Bouwlingstraat 2, klik hier voor de openingstijden
  • Jumbo Zuiderhout, Zuiderhout 4, klik hier voor de openingstijden

Opbrengsten

De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo is NIET opgezet om commercieel gewin uit te halen. De kosten voor de kaarten zijn er om de organisatie kostendekkend te houden. Mocht er aan het einde van de periode van zes weken een batig saldo overblijven, dan zal de besteding hiervan op een later moment bekend worden gemaakt. Het is wel de bedoeling om dat ten goede komt aan een of meerder maatschappelijke goede doelen in Oosterhout. Voor de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo is de goedkeuring van de gemeente Oosterhout afgegeven. Kijk voor meer informatie op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen