Zaterdag ‘pop-up milieustraat’ bij De Warande

Foto: Oosterhout Nieuws

Op zaterdag 18 april kun je tussen 8.00 en 15.00 uur terecht bij de pop-up milieustraat op het parkeerterrein van Recreatieoord de Warande.

Drie soorten afval

Je kunt hier hier drie soorten afval wegbrengen: snoeihout en tuinafval, puin en B-hout (bijvoorbeeld spaanplaat, hardboard, zachtboard, geplastificeerd hout, geschilderd hout, deuren, kozijnen en vezelplaat). Er is hier geen bordes zoals op de milieustraat. Dat betekent dat je puin en hout in de container moet tillen/gooien. Houd bovendien rekening met lange wachttijden door de drukte.

Oosterhout moet schoon blijven

De gemeente vindt het belangrijk dat Oosterhout schoon is en blijft. Daarom doen zij er alles aan om de afvalverwerking door te laten gaan en de milieustraat open te houden. De gemeente hoopt dan ook met de pop-up milieustraat de drukte bij de milieustraat aan de Kanaalstraat wat te verminderen. Uiteraard is het ook bij de pop-up milieustraat de bedoeling dat je alleen gaat als het echt nodig is. Je vindt de pop-up milieustraat alleen op zaterdag 18 april tussen 8.00 en 15.00 uur op het parkeerterrein van Recreatie-oord De Warande bij de hoofdingang aan het Wilhelminakanaal-Zuid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen