Online food-pairing proeverij van bier en kaas

Foto: Kickvors

De Oosterhoutse ondernemers Patrick van ’t Kaaspunt en Erik van Mitra Nieuwkoop bedachten samen een unieke bier- & kaasproeverij.

Online kaas- en bierproeverij

Cheese@Home Bierproeverij is een web-tasting van food-pairing producten. De online proeverij wordt uitgezonden vanuit de Oosterhoutse brouwerij van De Lastige Broertjes volgens de regels van het RIVM. Bij Mitra Nieuwkoop of ‘t Kaaspunt koop je een proefpakket dat speciaal voor deze Cheese@Home Bierproeverij werd samengesteld. Een pakket bestaat uit 5 flesjes bier met 5 bijpassende overheerlijke kazen en 2 proefglazen. Een pakket is voldoende om met twee personen een avondje te kunnen genieten! En een leuk detail: een van de biertjes wordt op deze avond voor het eerst gepresenteerd!

Het proefpakket

Enkele brouwers zullen 3 mei online uitleg geven over de biertjes die geproefd worden en er wordt uitleg geven over de bijpassende kaas. Alles wordt door het Oosterhoutse bedrijf 2R Development live gefilmd en is via de sociale mediakanalen van Mitra Nieuwkoop en ’t Kaaspunt te volgen. Deze Cheese@Home Bierproeverij voor 2 personen kost € 39,95. Bestellen kan t/m 27 april in de winkels of via de onderstaande link. Je kunt je proefpakket op 30 april, 1 of 2 mei afhalen of laten bezorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen