Dit jaar ook geen Oosterhoutse Kermis en Kaais Zomercarnaval

Foto: Hoffotograaf Adrie Kersten

De Oosterhoutse evenementenkalender 2020 wordt steeds korter nu door de coronacrisis veel organisaties hun event moeten cancellen.

Geen Oosterhoutse Kermis

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus gaat de Oosterhoutse Kermis 2020 niet door. Wethouder Robin van der Helm: “Net als voor veel prachtige evenementen valt nu ook voor de Kermis definitief het doek. Een triest bericht voor de vele mensen die hadden uitgekeken naar die 6 dagen spel, avontuur en vermaak. Maar ik wil ook zeker de exploitanten sterkte wensen in deze moeilijke tijden.” Via de link onderaan dit artikel blijf je via Facebook op de hoogte van het officiële Oosterhoutse Kermisnieuws. De Oosterhoutse Kermis zou plaatsvinden van vrijdag 21 augustus tot en met woensdag 26 augustus 2020.

Ook Kaais Zomercarnaval 2020 gecanceld!

Naast de Oosterhoutse Kermis is ook  de Caribische Dag van de kermis met het Kaais Zomercarnaval op 22 augustus afgelast. Dat laat de organiserende stichting De Gangmaokers weten. Dit jaar dus geen zomerse dag in het teken van het Zomercarnaval in tropische sferen en met volop Caribische klanken. In samenwerking met de gemeente zoekt de organisatie naar een nieuwe datum, maar dat wordt waarschijnlijk een datum in 2021. Mocht daar eerder nieuws over zijn, dan lees je dat uiteraard op Oosterhout Nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen