Oosterhouts bedrijf schenkt 1.000 liter desinfectiemiddel aan scholen

Foto: Pixabay License / renateko

Het Oosterhoutse bedrijf Döhler heeft 1.000 liter desinfectiemiddel geschonken aan de gemeente die het zal verdelen onder de scholen.

Maatregelen voor opening scholen

Omdat de Oosterhoutse scholen nu ook veel maatregelen moeten treffen om te openen heeft de Oosterhoutse vestiging van Döhler via haar zusterbedrijven 1.000 liter desinfectiemiddel geschonken aan de gemeente. “Als Döhler trachten we wat terug te doen voor de omgeving waarin we werken.” meldt Jan ten Have van Döhler in een mail aan wethouder Marcel Willemsen en Robin van der Helm. De gemeente is Döhler erg dankbaar voor dit mooie aanbod en verdeelt het middel over de scholen in overleg met de schoolbesturen.

Over Döhler

Döhler is een wereldwijd actief concern en is gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardige tailor-made halffabrikaten voor de levensmiddelen- en drankenindustrie, waaronder vruchtensapconcentraten, aroma’s en fruitpreparaten. Op een 15 hectare groot terrein aan het Wilhelminakanaal worden natuurlijke ingrediënten zoals vruchtensapconcentraten verwerkt voor onder meer vruchtensappen, limonades, sportdranken en likeuren. De vestiging aan de Albusstraat op het industrietterrein De Vijf Eiken telt in totaal 280 medewerkers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen