Steun de lokale boeren en bestel een versbox

Foto: Pixabay License / neelam279

Door de coronacrisis hebben veel telers te maken met voedseloverschotten. Help hen een handje en voorkom voedselverspilling.

Bestel een versbox, help de telers

In deze onzekere tijden vanwege de coronacrisis kampen veel boeren en makers met voedseloverschotten. De horeca neemt nauwelijks producten meer af. Voor de telers zijn de gevolgen zijn niet te overzien en veel voedsel wordt verspild. Rabobank Amerstreek heeft daarom het initiatief opgevat om een heerlijke versbox aan te bieden via een speciale coronaproof Drive Thru op de parkeerplaats van de bank. Zo help je de boeren van hun overschotten af en geniet je zelf van een maaltijd met ingrediënten van lokale telers!

Twee verschillende Versboxen

De bank heeft samen met Boerschappen en Home Made Chefs twee unieke boxen samengeteld met lokale producten uit onze regio. Je kunt kiezen uit een Aspergebox met een complete aspergemaaltijd voor 2 personen met alles erop en eraan of voor een Verrassingsbox. In die laatste vind je diverse soorten groenten en fruit uit onze omgeving. De boxen kosten 29,50 euro per stuk. Leden van Rabobank Amerstreek ontvangen per email een aanbieding voor afname van een box met korting.

Hoe werkt het?

In de periode van donderdag 7 t/m zondag 17 mei kun je via de link onderaan dit artikel jouw Versbox bestellen. Je bestelde box kun je afhalen via een Drive Thru op de parkeerplaats bij Rabobank Amerstreek aan de Distributieweg 15 op zaterdag 23 en zondag 24 mei, tussen 10.00 en 16.00 uur. Je kiest zelf welk tijdvak het beste uitkomt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden