Wijziging ophalen huisvuil in verband met Hemelvaartsdag

Foto: Gemeente Oosterhout

Op Hemelvaartsdag 21 mei wordt er door de gemeente geen huisvuil opgehaald. De inhaaldag hiervoor is zaterdag 23 mei 2020.

Zet op tijd aan straat!

Op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, wordt er door de gemeente geen huisvuil opgehaald. De hiervoor ingestelde inhaaldag is zaterdag 23 mei 2020. Het kan zijn dat het afval in jouw straat op een eerder tijdstip dan gebruikelijk wordt opgehaald. Zet daarom je container zeker voor 7.30 uur aan de straat! Kijk voor meer informatie op www.mijnafvalwijzer.nl

Milieustraat open

De milieustraat is tijdens Hemelvaartsdag geopend van 8.00 tot 16.30 uur. Ga alleen naar de milieustraat als dat écht nodig is en als je gaat, ga dan alleen. Zo kunnen we samen het risico op verspreiding van het Coronavirus tegengaan voor zowel de bezoekers als de medewerkers op de milieustraat. Houd daarnaast rekening met lange wachttijden. Recreatie-oord De Warande is geopend, maar je dient vooraf wel te reserveren. Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) gesloten; de milieuklachtenlijn (073) 681 28 21 blijft 24/7 bereikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen