Verruiming openingstijden milieustraat uitgesteld door corona

Foto: Oosterhout Nieuws

De geplande verruiming van de openingstijden van de milieustraat in de zomermaanden t/m september is vooralsnog uitgesteld door corona.

Openingstijden Milieustraat

In de zomermaanden (t/m september) zou de milieustraat aan het Wilhelminakanaal-Oost de openingtijden verruimen. Zo zou de milieustraat opengaan op maandag en zou er een avondopenstelling komen op vrijdag. De gemeente laat weten dat deze verruiming vooralsnog wordt uitgesteld vanwege het coronavirus. De milieustraat blijft dus voorlopig geopend volgens de richtlijnen van het RIVM. De gemeente moet door de drukte momenteel auto’s wegsturen aan het einde van de dag om op tijd dicht te kunnen. Zij vragen daarom om je spullen op te sparen en alleen te komen als je veel hebt weg te brengen.

Regels blijven van kracht

Uiteraard houd je ook op de milieustraat 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast blijft de vraag om zoveel mogelijk alleen te komen en de kinderen thuis te laten. En heb een beetje geduld voor de poort en op de milieustraat zelf. Doe aardig naar elkaar en naar de medewerkers van de gemeente. De milieustraat is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 08.00 – 16.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen