Thuisvester fuseert met Veerse Antonetta Stichting

Foto: Thuisvester

De fusieovereenkomst tussen Thuisvester en de Antonetta Stichting uit Raamsdonksveer is 29 juni bij het Houtse Meer ondertekend.

Antonetta Stichting

Woningcorporatie Thuisvester en de Antonetta Stichting uit Raamsdonksveer zijn per 29 juni gefuseerd. Antonetta Stichting is een kleine stichting met 3 wooncomplexen, in totaal 55 seniorenwoningen, in Raamsdonksveer en Raamsdonk. Om de woningen in de toekomst beschikbaar te houden voor senioren met een bescheiden inkomen, is gezocht naar een fusiepartner. Wim Roose ,voorzitter Antonetta Stichting: “Als lokale corporatie bezit Thuisvester al woningen in Raamsdonksveer en Raamsdonk. Mede daarom zien wij in hen een goede fusiepartner om de belangen van onze huurders te behartigen.”

Borging doelstellingen

In het voortraject is onder andere onderzoek gedaan naar de financiën en mogelijke risico’s, het toekomstig beleid, de dienstverlening, het onderhoud, de investeringen voor de huurders en de woningzoekenden. Maar ook de manier waarop de huidige bestuursleden de eerste jaren nog betrokken worden om de belangen van huurders te behartigen. De uitkomst is dat zowel Antonetta Stichting als Thuisvester meerwaarde zien voor de huurders van Antonetta Stichting en de doelstellingen op het gebied van sociale senioren huisvesting worden voortgezet en geborgd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden