Gemeente verruimd alsnog openingstijden van de milieustraat

Foto: Oosterhout Nieuws

Vanwege de versoepeling van de corona-maatregelen heeft de gemeente alsnog besloten om de openingstijden van de milieustraat te verruimen.

Verruiming openingstijden milieustraat

De gemeente geeft aan dat de versoepeling van de corona-maatregelen de directe aanleiding is om de openingstijden van de milieustraat in de zomermaanden alsnog te verruimen. Daarnaast wordt er nog steeds veel gebruik gemaakt van deze gemeentelijke voorziening en is de verwachting dat dit in de zomer zo zal blijven. Daarom is de milieustraat in de maanden juli en augustus op vrijdagavond tot 20.30 uur geopend. Vanaf 1 september kun je voortaan ook op maandagmiddag tussen 12.30 en 16.30 uur je afval kwijt op de milieustraat aan het Wilhelminakanaal-Oost.

Regels blijven van kracht

Uiteraard houd je ook op de milieustraat 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast blijft de vraag om zoveel mogelijk alleen te komen en de kinderen thuis te laten. En heb een beetje geduld voor de poort en op de milieustraat zelf. Doe aardig naar elkaar en naar de medewerkers van de gemeente. De milieustraat is in juli en augustus dus geopend van dinsdag t/m zaterdag van 08.00 – 16.30 uur, met een extra lange opening op vrijdag tot 20.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden