Vrijdag korte afscheidsdienst Pastoor de Valk voor de Antoniuskerk

Harry de Valk
Harry de Valk
Foto: Archief (St. Antoniusparochie)

De parochiekerncommissie van de H. Antoniuskern wil iedereen de kans geven afscheid te nemen van Pastoor Harry de Valk.

Afscheid van Pastoor de Valk

Op vrijdagochtend 26 juni is Harry de Valk, emeritus-pastoor van de Sint-Anthoniusparochie op 93-jarige overleden. Op vrijdag 3 juli is zijn uitvaartdienst in Nijmegen, waarna zijn lichaam zal worden overgebracht naar Oosterhout. De parochiekerncommissie van de H. Antoniuskern wil iedereen de kans geven afscheid te nemen van Pastoor Harry de Valk. Daarom nodigen zij iedereen die Harry een warm hart heeft toegedragen uit om aanwezig te zijn bij een korte afscheidsdienst voor de Antoniuskerk met in achtneming van de coronamaatregelen.

Korte afscheidsdienst en defilé

De verwachting is, mede afhankelijk van de verkeersdrukte, dat zijn lichaam om 14.45 uur zal arriveren op het voorplein van de St. Antoniuskerk op de hoek van de Ridderstraat en de Abdis van Thornstraat. Hier zal een korte dienst plaatsvinden, waarna met een defilé afscheid genomen zal worden van de geliefde pastoor.

Begrafenis op Leijsenakkers

Na deze korte dienst zal Harry begeleid worden naar de begraafplaats Leijsenakkers aan de Veerseweg. Door de coronamaatregelen is dit enkel toegankelijk voor mensen die hier speciaal voor zijn uitgenodigd. Daar volgt een laatste groet bij het monument voor naamloze en ongedoopte kinderen, waartoe Harry het initiatief heeft genomen. Hierna zal de naaste familie Harry naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen