Doe iets goeds voor een ander en verdien een gratis ijsje!

Foto: Pixabay License / stevepb

Ben jij nog geen 27 jaar oud en houd jij van ijs? Doe iets goeds voor een ander en verdien een ijsje van Oosterhoutvoorelkaar!

Doe iets goeds voor een ander

Iets goeds doen voor een ander geeft je natuurlijk al een goed gevoel. Maar deze zomer is er een extra reden om een goede daad te stellen. Want wanneer je een creatieve selfie maakt van je goede daad en zorgt dat deze bij Oosterhoutvoorelkaar komt ontvang je een gratis ijsje van ViaVia!

Hoe doe je mee?

Iedereen tot 27 jaar kan meedoen aan deze sympathieke actie. Doe allereerst een goede daad. Knap bijvoorbeeld iemand zijn tuintje op, help iemand met verhuizen of maak iemand blij met boodschappenhulp. Genoeg ideeën, kijk in je eigen omgeving of ga eens langs bij Oosterhoutvoorelkaar voor inspiratie. Maak een selfie van je goede daad en mail deze voor 21 augustus naar [email protected] en zet het op instagram met de hashtag #BEINGNICE en tag Oosterhoutvoorelkaar. De selfie van jouw goede daad komt in de etalage van Oosterhoutvoorelkaar te hangen.

Gratis ijsje van ViaVia

De eerste 500 goede daden krijgen een muntje. Dit muntje is te verzilveren voor 1 ijsje bij de ViaVia. Per persoon kun je maximaal 3 muntjes verdienen. Niet getreurd als je niet bij de eerste 500 zit, want voor de 3 creatiefste selfies heeft Oosterhoutvoorelkaar nog een mooie hoofdprijs. Maar de allermooiste prijs is, dat je lief voor jezelf bent geweest, door iets te doen voor een ander. En wie weet…. misschien ga jij je wel aanmelden voor het Vrijwillig Traineeship! Dan ga je pas echt winst maken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen