Speel deze zomer in Oosterhout een pittige City-Escape-Room

Fragment poster City-Escape-Room
Fragment poster City-Escape-Room
Foto: h19-Academie

Deze zomer vind je in Oosterhout een echte, pittige City-Escape-Room met als thema ‘Wie heeft de burgemeester ontvoerd?’.

City-Escape-Room

De City-Escape-Room brengt je langs 15 locaties binnen onze stad. Tijdens de steeds lastiger wordende spellen ga je op zoek naar de gijzelnemer van onze burgemeester. Het is een pittige escape-room die met elke ronde moeilijker wordt. Je kunt dit spel spelen van 16 juli t/m 23 augustus 2020 op ieder gewenst moment. Kijk ook naar het filmpje onderaan dit artikel.

Summer Survival Gids

De City-Escape-Room is slechts een van de activiteiten uit de Summer Survival Gids waarvoor 15 getalenteerde jonge tekenaars illustraties hebben gemaakt en 7 cursisten van de h19-Academie leuke zomeropdrachten hebben bedacht. Zo vind je er een Schrijfwedstrijd georganiseerd door Theek5 en tips waarmee je deze zomer je raam kunt beschilderen met zelfgemaakte krijtverf, om zo onderdeel te worden van het open-air-kunstmuseum Oosterhout. De gids is volledig getekend en handgeschreven en staat bol van de activiteiten voor jeugd en jongeren om de zomer te ‘overleven’. JONG Oosterhout ondersteunde het project om speciaal voor jongeren deze gids samen te stellen.

Ontdek het gratis

De Summer Survival Gids zit deze week gratis als bijlage bij het Weekblad Oosterhout. Heb je die niet ontvangen? Dan kun je een gedrukt exemplaar ophalen bij Business Post Oosterhout, Theek5, het Stadhuis of een ander ophaaladres van het Weekblad Oosterhout.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen