Lekker op vakantie in de Oosterhoutse Binnenstad

Foto:

De hele binnenstad is t/m 23 augustus versierd met landenvlaggen en zomerse illustraties van onze eigen mooie Oosterhoutse binnenstad. Iedere winkel- en horecastraat vertegenwoordigt een vakantieland.

Vrolijke boel

Vinden mensen het deze zomervakantie spannend om op vakantie te gaan naar het buitenland? Dan halen we het vakantiegevoel toch naar Oosterhout! De gehele binnenstad vormt één gezellige vrolijke boel qua uitstraling. Je loopt van Engeland zo Spanje of Italië in. Misschien herken jij wel de Oosterhoutse plekjes die getekend staan op de vlaggen? Vooral de kinderen blijken hier erg goed in te zijn. Kom genieten van de zomerse tekeningen en ontdek of jouw favoriete winkel al voorzien is van leuke en vrolijke tekeningen op de ramen.

Kleinschalige activiteiten

Muziek en theater acts In het overdekte Arendshof wordt iedereen verwelkomd door een wel heel gezellige beer in een zomerse outfit. Geef een elleboogje op de rode knop en zie wat er gebeurt. Daarnaast zal het winkelend publiek en de mensen op de terrassen bijna iedere zaterdag of koopzondag worden verrast met bewegende muziek of theater acts. De ene keer unplugged met akoestische gitaar en zang en de andere keer door straattheater op hoge stelten. Natuurlijk kleinschalig en coronaproof. Altijd met als doel om in een gezellige, fijne vakantiestemming te komen. Dit jaar kan het publiek zich dus in het buitenland voelen en tegelijkertijd toch lekker lokaal shoppen in het centrum van Oosterhout.

Doe zelf mee!

Zelf tekenen of kleuren? Dat kan. Misschien kan iedereen dan jouw zomerse tekening of kleurplaat straks in het groot in de stad komen bewonderen! Kijk op pagina 23 en 78 van Het Grote Oosterhoutse ‘Wij blijven thuis’ Vakantieboek hoe je mee kunt doen. Dit vakantieboek, gemaakt met ideeën en bijdragen van creatieve Oosterhouters, is verkrijgbaar bij de boekhandels in de binnenstad Het Verboden Rijk, The Readshop en Primera voor €4,95. En er zijn nog meer initiatieven ondernomen die aansluiten op het zomerse thema in de binnenstad. Denk bijvoorbeeld aan het Parkterras in het Slotpark of de City Escape Room uit de Summer Survival Gids. Zo komen we de zomer wel door. Laat die zonnestralen maar komen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen