Wil je graag mobiel blijven en zo je zelfstandigheid behouden?

Foto: Medipoint

Op donderdag 13 augustus kun je bij Medipoint op de Heuvelstraat 1B op afspraak terecht voor advies van experts over scootmobielen, rollators, rolstoelen en aangepaste fietsen. Je profiteert dan van kortingen tot wel 30%!

Zelfstandigheid behouden

Natuurlijk wil je graag zo lang mogelijk mobiel blijven en zo je zelfstandigheid behouden. Laat je daarom op donderdag 13 augustus vrijblijvend adviseren door experts op het gebied van aangepaste fietsen, rollators, rolstoelen & scootmobielen. Speciaal op deze dag is er een uitgebreid assortiment en gelden er kortingen tot 30%!

Vooraf inschrijven

Om volledig aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen wordt gevraagd om vooraf in te schrijven voor een persoonlijk advies van 1 uur en een kwartier. Je kunt je inschrijven voor een afspraak tussen 10.00 en 16.00 uur. Uiteraard worden alle maatregelen getroffen conform de richtlijnen van het RIVM. Zo mag je bijvoorbeeld maximaal 1 extra persoon meenemen. Inschrijven kan telefonisch op telefoonnummer via 088 10 20 100 (optie 3) of via de onderstaande link.

  • KLIK HIER om een afspraak in te plannen.
  • Medipoint l Thebe, Heuvelstraat 1B, 4901 KD Oosterhout, tel: 088 10 20 100

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden