Oosterhout krijgt vanaf oktober een Beren Bezorgrestaurant

Foto: De Beren Oosterhout

In het voormalige pand van dierenspeciaalzaak Discus op de Bredaseweg opent vanaf medio oktober een Beren Bezorgrestaurant.

Voormalig dierenspeciaalzaak Discus

In februari 2019 sloot Ad Gorisse na 16 jaar zijn dierenspeciaalzaak op de Bredaseweg. Het grote opvallende pand op een van de invalswegen naar het centrum heeft geruime tijd leeggestaan, maar sinds deze week hangen er grote gele posters op de ramen. Vanaf media oktober kun je hier maaltijden van De Beren afhalen en worden vanaf deze locatie de berenlekkere maaltijden door heel Oosterhout bezorgd.

Centraal in Oosterhout

Na het grote succes van de tijdelijke bezorgservice van De Beren op de Markt tijdens de corona-lockdown kon de opening van een bezorgrestaurant van De Beren niet lang uitblijven. En inmiddels staat het ook op de Facebookpagina van De Beren: “Yes, it’s official! Berenvrienden, het moment waar jullie op hebben gewacht is dan eindelijk hier…. Wij gaan een Bezorgrestaurant openen in Oosterhout!”. Het wordt de tweede vestiging van De Beren in Oosterhout, want het restaurant op de Markt blijft ook gewoon open.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden