112

Auto flink beschadigd aan de Harmoniestraat in Slotjes-Midden

In de nacht van zondag op maandag is een auto die stond geparkeerd op de hoek van de Harmoniestraat en de Spijtenburgstraat flink beschadigd.

Hamergetik

De eigenaar van de auto hoorde om 5.50 uur hamergetik, zo laat hij op Facebook weten. “Rond 5.50 uur werd ik gewekt door hamergetik… Niet op spijkers in de bouw maar op mijn auto…”. Toen hij ging kijken bij zijn auto die geparkeerd stond op de hoek van de Harmoniestraat en de Spijtenburgstraat schrok hij heel erg. Twee banden van zijn zwarte Ford waren lekgestoken, zijruiten ingeslagen en de voorruit flink beschadigd. Zelf heeft de eigenaar van de auto geen idee wie de dader of daders van deze vernieling kunnen zijn. “…Of moest het een andere zwarte auto in het rijtje zijn geweest?”

Heb jij meer informatie?

Heb jij informatie over deze vernieling of weet jij wie de dader of daders zijn? Neem dan contact op met de politie via 0800-8844. Mocht je liever anoniem melding willen maken dan kan dit natuurlijk ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden