Hersenstichting zoekt vrijwilligers voor jaarlijkse collecte

Foto: Hersenstichting

De Hersenstichting is op zoek naar Oosterhoutse vrijwilligers die tijdens de 25e collecteweek van 1 t/m 6 februari 2021 willen collecteren.

Hersenaandoening

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor onderzoek, voorlichting en verbetering van de zorg.

Collectanten gezocht

Van 1 tot en met 6 februari 2021 wordt de 25e collecteweek van de Hersenstichting gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting binnen heel Oosterhout en de kerkdorpen op zoek naar vrijwilligers voor de jaarlijkse collecte. Collecteren kost je ongeveer twee uurtjes en kan gewoon in je eigen buurt. Aanmelden kan telefonisch op werkdagen via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen