Welke hond wordt de mooiste van Oosterhout?

Foto: mooistehond.nl

Uit Oosterhout zijn er acht honden genomineerd en daar kunnen er nog meer bij komen! Nomineren kan tot 22 september, stemmen t/m 4 oktober.

Verkiezing Mooiste Hond

Dit jaar wordt voor de vierde keer de verkiezing ‘Mooiste Hond’ georganiseerd. Dit jaar gaat de verkiezing in verband met corona iets anders in zijn werk. Baasjes kunnen hun hond langer nomineren, namelijk t/m 22 september. Dat kan via de link onderaan dit artikel. De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De provinciewinnaars ontvangen een mooie bokaal, een goed gevulde goodiebag van Farm Food Hondenvoeding en twee toegangskaarten voor de eerstvolgende editie van Animal Event. De landelijke winnaar ontvangt daar bovenop nóg een bokaal en een mooi verrassingspakket.

Stem op jouw favoriete hond!

In Oosterhout hebben inmiddels al 8 baasjes een hond genomineerd voor de titel ‘Mooiste Hond van Oosterhout’. Omdat je jouw hond nog t/m 22 september kunt nomineren kan dat aantal nog hoger worden. Inmiddels zijn ook de stembussen geopend en kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Dat kan via de link onderaan dit artikel. Nadat alle stemmen zijn geteld worden op 9 oktober de gemeente- en provinciewinnaars bekendgemaakt. Je mag maximaal één keer per e-mailadres een stem uitbrengen.

Mooiste Hond van Nederland

De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. De gemeentewinnaars met de meeste stemmen worden uitgeroepen tot provinciewinnaars. Deze honden strijden mee voor de landelijke titel. Omdat de finale helaas niet fysiek kan plaatsvinden, wordt alle provinciewinnaars gevraagd een filmpje toe te sturen dat wordt beoordeeld door de deskundige jury. Het belangrijkste beoordelingscriteria hierbij is dat de interactie tussen hond en baas goed zichtbaar is. Wie zich de Mooiste Hond van Nederland mag noemen wordt op 29 oktober bekendgemaakt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen