Wie helpt het Ameezingkoor aan nieuwe repetitieruimte?

Foto: Ameezingkoor

Het Oosterhoutse Ameezingkoor zit met de handen in het haar nu zij volgens de coronaregels op zoek moeten naar nieuwe repetitieruimte.

Ameezingkoor

Het Oosterhoutse Ameezingkoor is een swingend koor dat al sinds mei 2010 vooral Nederlandse meezingliedjes ten gehore brengt. De 22 leden en hun dirigent repeteerden voor de coronacrisis bij d’Apotheek op de Markt. Omdat daar geen anderhalve meter van elkaar kan worden gezongen is tijdelijk uitgeweken naar de voormalige Sint Antoniuskerk aan de Abdis van Thornstraat. Daar is het koor bijzonder blij mee, maar zodra de wintermaanden in gaan is daar repeteren geen optie meer. In de voormalige kerk is namelijk geen verwarming en de meeste leden zijn inmiddels boven de respectabele leeftijd van 70 jaar. Daarom is het Ameezingkoor op zoek naar nieuwe repetitieruimte.

Repetitieruimte gezocht

Kun jij het Ameezingkoor helpen met een passende oplossing? Het gaat om een repetitieruimte waar 22 personen en een dirigent op anderhalve meter van elkaar kunnen zingen. De repetities zijn op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur. Omdat de meeste leden 70+ zijn gaat de voorkeur uit naar een oefenruimte binnen Oosterhout zodat er niet teveel hoeft worden gereden. Het repeteren gebeurt op een gezellige ontspannen manier. De gezelligheid is heel belangrijk, maar ondanks of misschien wel dankzij deze gezelligheid wordt er hard en serieus gewerkt. Ben jij voor dit koor de reddende engel? Bel dan met 06 10281129 of stuur een mailtje aan [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden