Eigenaresse Cindy stopt met fysieke winkel Marbel by Djewel aan de Kerkstraat

Foto: Google Streetview

Eigenaresse Cindy stopt na bijna 8 jaar met Marbel by Djewel, haar winkel in sieraden, horloges en mode-accessoires aan de Kerkstraat.

Marbel by Djewel

En weer komt er jammerlijk een pand leeg te staan in de Oosterhoutse binnenstad. Eigenaresse Cindy ziet zich genoodzaakt om de deuren van Marbel by Djewel aan de Kerkstraat 2 te sluiten. Toch hoef je de sieraden, horloges en mode-accessoires straks niet te missen, want de webshop en Facebookpagina blijven wel gewoon open. Alleen de fysieke winkel aan de Kerkstraat zal haar deuren gaan sluiten.

Verklaring op Facebook

Op haar Facebookpagina staat: ” De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier klanten mogen helpen met de aankoop van een mooi sieraad en/of accessoire, of heb ik u mogen helpen bij het inpakken van een mooi cadeau waar jullie iemand anders mee gingen verblijden. Ook de persoonlijke verhalen die bij de aankoop van een sieraad zitten of de bijzondere contacten die ik met veel klanten heb gekregen zorgde er voor dat iedere dag bijzonder was voor mij om te mogen gaan werken. Dit alles heb ik de afgelopen periode helaas moeten missen. Soms moet je daardoor ook een beslissing maken die je eigenlijk liever niet had willen nemen. Na bijna 8 jaar moet ik, om persoonlijke reden dus helaas binnenkort gaan stoppen met de fysieke winkel. Bij deze wil ik u heel erg bedanken voor het vertrouwen en klandizie van de afgelopen jaren en ik hoop elkaar in goede gezondheid zeker nog een keer ergens tegen te gaan komen, want je gezondheid is nog altijd je allermooiste sieraad!! Lieve groet, Cindy”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden