IJsmarkt wordt dit jaar coronaproof Kids Koning Wintermarkt

Foto: ijsmarkt.nl

De organisatie achter de IJsmarkt heeft na overleg met de gemeente een coronaproof alternatief te organiseren met name gericht op kinderen.

Kids Koning Wintermarkt

Alhoewel de details nog verder moeten worden ingevuld en sterk afhankelijk zijn van de ontwikkelingen van het COVID19 virus zijn er al plannen in een vergevorderd stadium voor een Kids Koning Wintermarkt. Arno Meulendijks van IJsmarkt ligt toe: “Het concept zal zich voornamelijk op kinderen tot 12 jaar richten en in nauwe samenwerking met de centrumondernemers en de ondernemers van de Oosterhoutse weekmarkt wordt de Markt tussen 7 december 2020 en 3 januari 2021 omgetoverd tot de Kids Koning Wintermarkt.”

Kleinschalige schaatsbaan

Arno: “Er komt een kleinschalige en open ijsbaan voor kinderen tot 12 jaar en de Markt wordt aangekleed met uitbundige winterdecors en ‘selfie’scènes’. Het wordt voor de kinderen en ouders een Wintermarkt voor bewonderen en beleven, maar er worden geen publieksevenementen georganiseerd.” Zonder keiharde toezeggingen wil de organisatie proberen om het schoolschaatsen in ieder geval door te laten gaan. De komende weken wordt het concept verder uitgewerkt en zullen sponsors worden benaderd. Iets voor uw bedrijf? Bel dan met Peter Oomens op telefoonnummer 06 – 537 777 30 of mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen