Oude hockeykleding MHC De Warande krijgt nieuw leven in Suriname

Foto: Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

Ongeveer 300 hockeytenues van hockeyclub de Warande zijn gedoneerd aan Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname.

Hockeykleding voor Suriname

Afgelopen week heeft de Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname ongeveer 300 stuks aan hockeykleding in ontvangst mogen nemen van hockeyclub De Warande. Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname: “Dit komt goed van pas voor de kinderen in de door ons ondersteunde tehuizen in Suriname!”

Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

Het is dit jaar precies 15 jaar geleden dan Krista en Paul Monteiro de Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname hebben opgericht. Deze stichting richt zich sinds 2005 op het verlenen van kleinschalige hulp aan HIV/Aids besmette baby’s en jeugd tot achttien jaar in Suriname. Krista Monteiro: “Voorop staat dat er persoonlijk op wordt toegezien dat de (financiële) middelen rechtstreeks worden aangewend voor de drie door ons ondersteunde kindertehuizen die de met HIV/Aids besmette baby’s en jongeren opvangen. Daarnaast ondersteunt de stichting ziekenhuis ‘Lands Hospitaal in Paramaribo, waar de HIV besmette kinderen door een kinderarts worden behandeld, alsmede een aantal gezinnen met HIV jongeren.”

Help mee!

Wil jij de jubilerende stichting een handje helpen? Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname is altijd op zoek naar sponsors. Bedrijven of particulieren die geld of goederen willen sponsoren. Iedere euro is hierbij meer dan welkom. Voor meer informatie kun je het beste even mailen met [email protected] of kijken op de onderstaande link voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden