Kinderboerderij MEK in de race voor 10.000 euro van ANWB Fonds

Een van de winnaars uit 2019
Een van de winnaars uit 2019
Foto: ANWB Fonds

Het MEK aan de Veerseweg maakt kans op 10.000 euro van het ANWB Fonds om de toegankelijkheid te vergroten voor kinderen met een beperking.

Milieu Educatief centrum en Kinderboerderij

Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij (MEK) is zo’n 1,4 hectare groot aan de Veerseweg. Op het terrein vind je alle dieren die je op een kinderboerderij kunt verwachten. Bij de meeste dieren is het mogelijk om in het verblijf te komen. Zo kun je de dieren van dichtbij zien, voelen en ruiken. Een leuke ervaring voor jong en oud! Het MEK heeft de ambitie de toegankelijkheid van de kinderboerderij en het milieu educatief centrum te vergroten. Het MEK vindt dat er geen obstakels mogen zijn voor mensen die een bezoekje willen brengen.

10.000 euro van het ANWB Fonds

Het MEK Oosterhout (Milieu Educatief centrum en Kinderboerderij) maakt kans op 10.000 euro van het ANWB Fonds om de toegankelijkheid voor kinderen met een beperking te vergroten. Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De 10.000 euro zullen door het MEK onder andere worden besteed aan automatische deuropeners, oprij-systemen, bewegwijzering en verharding van het park.

Jouw stem telt mee!

Via de link onderaan dit artikel kun jij ook stemmen op MEK Oosterhout. Je kunt dit doen tot 24 november, wanneer de digitale stembussen sluiten. Door te stemmen maak jij ook nog eens kans op een dagje uit voor 5 personen! Uit deze stemronde komt een top 3 per provincie en het is aan de Adviescommissie van het ANWB Fonds welke projecten een cheque van 10.000 euro in ontvangst mogen nemen. Er is per provincie 1 winnaar. In onze provincie zijn nog 14 goede doelen geselecteerd. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen