Stimms Fashion zit alweer 3 jaar in de Arendstraat

Foto: Stimms Fashion

Advertorial – Het is alweer drie jaar geleden dat Lia van Oosterhout de stoute schoenen aantrok en haar kledingwinkel Stimms Fashion startte. Een hele uitdaging in een tijd van veel winkelsluitingen.

38 jaar ervaring bij Smits Kleding

Dit jaar is het alweer drie jaar geleden dat Lia van Oosterhout de deuren opende van haar winkel Stimms Fashion aan de Arendstraat. Doordat Lia 38 jaar ervaring heeft opgedaan bij Smits Kleding, waar ze ook heel lang inkoopster is geweest, kon het niet anders dan Stimms Fashion zou een succes kunnen worden. Al is het door de afgelopen periode niet altijd even makkelijk geweest!

Gevarieerde collectie

Je kunt bij Stimms Fashion terecht voor  een gevarieerde collectie dames- en herenkleding voor een betaalbare prijs. Vriendelijkheid en een uitstekende service staan hier nog hoog in het vaandel! Door eerlijk, professioneel advies en een warm welkom kan het niet anders dan dat je helemaal tevreden met je aankopen weer naar huis toe gaat. Naast kleding heef Stimms Fashion ook een uitgebreide collectie accessoires zoals tassen, kettingen en armbanden. Ook heeft Stimms Fashion voor heren een ruime collectie petten, sjaals en pyjama’s.

Personal shoppen

Stimms Fashion heeft onder andere dameskleding van MAC, Elvina, &Co women, Soya Concept, Free Quent en Tom-Tailor. Mannen kunnen zeker slagen met kleding van onder andere Club of Comfort, Tom-Tailor, Petrol, MAC, Fellows United, Lerros, Bailys en 4Jacks. Ook in deze vreemde tijden ben je, uiteraard met inachtneming van de coronaregels, van harte welkom een kijkje te komen nemen. Wil je liever privé shoppen op afspraak, dan kun je Lia altijd even bellen of Whatsappen voor een afspraak. Haar nummer is 06 238 640 85. Ga eens een kijkje nemen, het zal je zeker verrassen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden