Pieten Theater Shows in Theater de Bussel geannuleerd

Foto: Publiek domein

De Pieten Theater Shows van Circusschool Oosterhout die op het programma stonden van Theater de Bussel zijn alsnog geannuleerd.

Geen Pieten Theater Shows

Nadat Stichting Circuskunst de activiteiten rondom de intocht van Sinterklaas had overgenomen, waren er tal van leuke initiatieven ontstaan. Zelfs in coronatijd was er nog een hele hoop wél mogelijk. Maar inmiddels is de intocht-optocht van 30 kilometer door de stad al geannuleerd en lezen we op de website Sinterklaasoosterhout.nl dat ook de Pieten Theater Shows zijn geannuleerd. Op de website lezen we: “De huidige omstandigheden hebben het helaas onmogelijk gemaakt om dit jaar een Pieten Theater Show te realiseren. Wij betreuren het natuurlijk zeer. Tot op het laatste moment hebben we naar alternatieven gezocht.” De Pieten Theater Shows stonden ingepland op 28 en 29 november in Theater de Bussel.

Wel Pietenhuis en Speurtocht

Binnen de huidige maatregelen is het vooralsnog gewoon mogelijk om het Pietenhuis in aangepaste vorm door te laten gaan. Er zal alleen geen vrije inloop mogelijk zijn, maar er zal een tijdslot moeten worden gereserveerd via de onderstaande website. Daarnaast komt er een speciale speurtocht in de Oosterhoutse binnenstad waarbij je in etalages op zoek moet naar chocoladeletters om een woord of zin te vormen. Uiteraard wil de Goedheiligman dat het Sinterklaasfeest op een veilige manier gevierd zal moeten worden. Mochten de regels vanuit de overheid wijzigen, dan kunnen de plannen van de Sint dit jaar ook wijzigen. Blijf daarom de onderstaande website in de gaten houden voor de allerlaatste nieuwtjes. En je schoen? Die mag je gewoon zetten zoals altijd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen