Bedragen ClubSupport bekendgemaakt via televisie-uitzending

Foto: Zanggroep Cadans

Afgelopen week zijn de bedragen voor de clubs en verenigingen in de actie Rabo ClubSuport tijdens een televisie-uitzending bekendgemaakt.

Ruim 25.000 stemmen

Binnen onze regio organiseerde de Rabobank Amerstreek de afgelopen periode de actie Rabo Clubsupport. De leden van de bank werd opgeroepen om te stemmen op het doel dat zij wilden steunen. Donderdagavond was de uitreiking van de cheques te zien op de ORTS. Zo kreeg ATV Scorpio bijvoorbeeld een cheque van 2.302,83 euro en de EHBO in Dorst 507,51 euro. In totaal was er een bedrag van 150.000 euro te verdelen onder maar liefst 368 deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen.

Mooie cheque voor zanggroep Cadans

Dankzij ClubSupport mocht Zanggroep Cadans een cheque in ontvangst nemen van € 566,57. Lia van der Helm van Zanggroep Cadans: “Dit steuntje in de rug is ontzettend welkom, juist in deze moeilijke tijden. Nu er niet gerepeteerd kan worden, de optredens zijn weggevallen en de leden elkaar niet elke week meer zien en spreken, is het een uitdaging het clubgevoel hoog te houden.”

Stip op de horizon

Lia gaat verder: “We proberen het groepsgevoel hoog te houden op de groepsapp, via de mail en door waar nodig een telefoontje te plegen of bij gelegenheid een kaartje te sturen. Zo blijven wij bij elkaar betrokken te houden en steken we elkaar een hart onder de riem. Plannen voor de toekomst als een stip op de horizon zijn hard nodig. Wat is het fijn dat we met de opbrengst van deze prachtige actie in staat zijn nieuwe bladmuziek aan te schaffen, zodat we direct weer enthousiast van start kunnen gaan, wanneer er betere tijden aanbreken!”

Klik op de onderstaande link voor een overzicht met alle uitgereikte cheques.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen