Nieuwe ALDI aan de Zandheuvel opent vrijdag zonder feestelijkheden

Foto: ALDI

Vrijdag 20 november om 8.00 uur opent ALDI haar nieuwste vestiging aan de Zandheuvel 95. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten, zo laat ALDI aan Oosterhout Nieuws weten.

Nadruk op vers

In het nieuwe filiaal van de discountsupermarkt ligt de nadruk op vers, zoals vlees, vis, groente en fruit, zo belooft Aldi ons. “De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.” Daarnaast beschikt de nieuwe winkel aan de Zandheuvel over 53 parkeerplaatsen.

Duurzaamheid

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled en de verlichting is LED. De openingstijden van de winkel aan Zandheuvel zijn maandag t/m zaterdag van 08.00 – 20.00 uur en zondag van 10.00 – 18.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden