Het tweede seizoen van ‘De Mol Oosterhout’ gaat weer van start

De kandidaten van 2020
De kandidaten van 2020
Foto: De Mol Oosterhout

Binnenkort start het tweede seizoen van De Mol Oosterhout. De makers hebben alvast een teaser online gezet.

Wie is de Mol?

Arno, Emma, Luuk, Myrthe, Nicky, Ruben, Suzan en Wendy zijn de kandidaten in het tweede seizoen van De Mol Oosterhout. Zij gingen in augustus de strijd aan met elkaar. Althans, zeven van hen. Een van hen was de mol en probeerde iedereen om de tuin te leiden. Maar wie? De Mol Oosterhout is een spel dat gespeeld wordt door een groep kandidaten. Samen verzamelen zij geld voor de groepspot door het spelen van opdrachten. Maar er is één kandidaat met een andere agenda: De Mol. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Wie niet door heeft wie de mol is, is in gevaar. Gedurende het spel vallen er kandidaten af door middel van een test. Wie het minst weet over de mol moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over de mol.

Fans van ‘Wie is de Mol?’

De Mol Oosterhout wordt gemaakt door fans van programma’s ‘De Mol’ en ‘Wie is de Mol?” en wordt gemaakt zonder dat zij hier geld mee willen verdienen. “Wij willen de ervaring zo goed mogelijk proberen na te bootsen voor ons eigen plezier en dat van onze kandidaten en kijkers. We steken zelf veel tijd en geld in de organisatie en hebben dus ook absoluut geen winstoogmerk. De opnames worden gemaakt door vrienden en mede-enthousiastelingen met een filmachtergrond. Ook zij doen dit vrijwillig en aan het materiaal dat wij voor niet-commerciële doeleinden maken en uploaden op sociale media wordt niets verdiend.”

Meer informatie

Op 19 december zal de eerste aflevering van het nieuwe seizoen online komen te staan. Wil je altijd als een van de eersten de nieuwe afleveringen zien? Abonneer je dan op de socials van De Mol Oosterhout. Kom alvast in de stemming met de onderstaande teaser en kijk op de onderstaande link voor meer informatie of om jezelf alvast op te geven voor het derde seizoen van De Mol Oosterhout. Al is niets wat het lijkt…trust nobody!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen