Oosterhouter Dees Melsen (31) niet op advieskandidatenlijst VVD

Dees Melsen
Dees Melsen
Foto: VVD Oosterhout

De Oosterhouter Dees Melsen (31) is niet terechtgekomen op de advieskandidatenlijst van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Advieskandidatenlijst VVD

De VVD heeft de advieskandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart 2021 bekend gemaakt. Mark Rutte staat op deze lijst op nummer 1 en buiten hem bestaat de top 5 alleen uit vrouwen. De Oosterhouter Dees Melsen is niet op de advieskandidatenlijst terechtgekomen. Het bestuur van de VVD Oosterhout had hem eerder voorgedragen als kandidaat Kamerlid.

Fractievoorzitter

Dees Melsen is in 2010 gekozen als gemeenteraadslid. Sinds 2013 is hij fractievoorzitter van de VVD Oosterhout. De afgelopen jaren heeft hij een verbindende rol gespeeld in de Oosterhoutse raad. Op dossiers zoals ruimtelijke ontwikkeling, verkeer en woningbouw heeft hij verschil gemaakt. Verbindingen met ondernemers, inwoners en verenigingen worden nadrukkelijk gemaakt. Dees Melsen: “Het is belangrijk om als volksvertegenwoordiger te weten wat er leeft en dat mee te nemen naar de gemeenteraad. Als VVD gaan we op bezoek in de wijken, bij verenigingen en ondernemers.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen