Kerst Musical Dagen tijdens de Kerstvakantie in De Pannehoef

Foto: Pixabay License / gegamar0

Voor kinderen van groep 5 t/m 8 worden er tijdens de Kerstvakantie de Kerstmusicaldagen georganiseerd in De Pannehoef.

Musicalworkshops

Wil jij deze kerstvakantie een dag dansen, zingen en acteren en zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool? Dan zijn de Kerst Musical Dagen in De Pannehoef misschien wel iets voor jou! Deze worden georganiseerd door Nienke Fluitman en Carmen Luttik en het mooiste is: je hoeft geen ervaring te hebben, plezier staat centraal!

Carmen Luttik

De workshops worden gegeven door Carmen Luttik, een gedreven en gepassioneerde musical performer en docente.  Carmen studeerde af als performing arts docente aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan in het geven van zang-, dan- en acteerlessen. Zo is zij onder andere betrokken geweest bij shows van Kinderen voor Kinderen.

Meer informatie

De Kerst Musical Dagen worden gegeven in de Spiegelzaal van De Pannehoef aan de Wilhelminalaan. Een Kerst Musical Dag duurt van 9.30 tot 16.30 uur en de inloop is vanaf 9.00 uur. De groepen worden ingedeeld op leeftijd: 21 en 22 december voor groep 5/6, 23 december en 24 december voor groep 7/8. Meedoen kost 45 euro per dag. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je bellen of whatsappen met 06 205 982 01 of mailen naar [email protected] Schrijf je tijdig in, want het aantal plaatsen is zeer beperkt!

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen