Kerstkaarten sturen is leuk, krijgen nog veel leuker!

Foto: Pixabay License / monicore en TotalPrint

Hoewel het aantal kerstkaarten op zijn retour was, lijkt de kerstkaart mede door de coronacrisis weer terug van weggeweest.

Terug van weggeweest

Voor velen is het een traditie: jaarlijks kerstkaarten sturen. Hoewel het aantal kerstkaarten op zijn retour was, lijkt de kerstkaart mede door de coronacrisis weer terug van weggeweest. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan meerdere gekleurde enveloppen op de deurmat te vinden? De laatste jaren werden minder kerstkaarten verstuurd. Juist in tijden van weinig sociaal contact is dit een mooi gebaar. En wees eens eerlijk: een digitaal kaartje is toch veel minder speciaal dan een kaart in de brievenbus…

Kaarten op maat

Juist in deze donkere dagen voor kerst en in de eenzame tijd voor veel mensen is het leuk een kaart te krijgen of te sturen. Zo’n lekkere foute, of juist een hele mooie. Er is altijd wel een perfecte kaart te vinden om naar iemand te sturen. Misschien ga je voor een lieve of grappige kaart of een mooie zelfgemaakte kerstkaart. Shop ook hierbij lokaal en denk eens aan die boekhandelaar in het winkelcentrum of kijk op de webshop van TotalPrint. Hier vind je een assortiment met Kerstkaarten in verschillende designs en vormen, maar kun je ook je eigen ontwerp maken of je eigen foto uploaden. Zo wordt jouw Kerstwens nog persoonlijker, zeker wanneer je er met de hand een mooie wens in schrijft!

Decemberzegels

Met de decemberzegels van PostNL verstuur je extra feestelijk al je kerst- en nieuwjaarswensen tot 50 gram. Een velletje met 20 zegels kost 17,20 euro en bij aankoop van twee velletjes krijg je er tijdelijk een unieke kerstbal bij cadeau. Bang om er teveel te kopen? Geen probleem! Na 6 januari 2021 kun je de zegels gebruiken om er je gewone post mee te versturen. Zorg er daarbij wel voor dat je genoeg zegels bijplakt. Je kunt de decemberzegels onder andere kopen bij het enige échte Oosterhoutse postkantoor Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat. Alvast veel schrijfplezier!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden