Jonge Oosterhoutse ondernemers brengen glimlach naar eenzame ouderen

Foto: Eigenwijzer

Drie jonge Oosterhoutse ondernemers hebben de afgelopen dagen 500 eenzame ouderen en mensen in een vitaal beroep een kerstpresentje gebracht.

Een moeilijk jaar

Het jaar is bijna ten einde. Een bijzonder gek en voor velen ook een moeilijk jaar. Ook voor de lokale ondernemers Aniek (Eigenwijzer Dans Akademie), Charlton (Eigenwijzer Voetbal Akademie) en Robin (Eethuis R2B). Dat weerhield het trio er echter niet van om afgelopen dagen bij 500 eenzame ouderen en mensen met een vitaal beroep een kerstpresentje af te geven. Met zijn drieën zijn zij langs de verzorgingshuizen Oosterheem, De Doelen en Slotjesveste geweest. Daar hebben zij bij eenzame ouderen een glimlach bezorgd.

Vitale beroepen

Daarnaast heeft het drietal ook een bloemetje afgegeven bij een kinderdagverblijf, tandartsenpraktijk, apotheek en verloskundigenpraktijk. Aniek: “Wat was dit onwijs gaaf om te doen, we hebben zoveel lieve en mooie reacties mogen ontvangen! Dat we op deze manier ons steentje bij kunnen dragen om anderen een hart onder de riem te steken, is fantastisch!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden