Begin jij het nieuwe jaar als kersverse miljonair?

Foto: Nationale Postcodeloterij

Op Nieuwjaarsdag maakt de Postcodeloterij traditioneel de winnaars van de PostcodeKanjer bekend, maar dit jaar zal het iets anders gaan.

PostcodeKanjer

Vorig jaar viel de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro in Nieuw-Vennep. Dit jaar is de hoofdprijs maar liefst 54,9 miljoen euro die in de winnende postcode zal worden verdeeld. Toch zal er vandaag geen rode Kanjertruck door de straten van de winnende plaats gaan rijden. Vandaag trekt de notaris wel de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro én nog veel meer miljoenen, maar de winnaars zullen pas later horen dat zij vandaag miljonair zijn geworden. Postcodeloterij: “Dit jaar is veel anders en staat ieders gezondheid voorop. Om elk risico op verspreiding van het coronavirus te voorkomen, maken we daarom dit jaar op 1 januari alléén de winnende provincie van de PostcodeKanjer bekend en komen we niet naar de winnende postcode toe met de Kanjertruck en onze ambassadeurs. De winnaars horen dit op een later moment. Alle prijzen in de trekking gaan er uiteraard uit. Zo is vanaf 12.00 uur in Koffietijd op RTL4 de bekendmaking te zien van één van de drie winnende postcodes van de SuperPostcodePrijzen van 1 miljoen euro.

Postcodeloterij eerder in Oosterhout

Overigens wonnen Oosterhouters eerder mooie prijzen van de PostcodeLoterij op Nieuwjaardag. In 2017 viel een troostprijs van 100.000 euro in Oosterheide. Bewoners in postcode 4904 KR aan de Van Leeuwenhoeklaan mochten met elkaar 100.000 euro verdelen. Op 1 januari 2015 verdeelden inwoners van Gangboord op het Kanaleneiland de troostprijs van 1 miljoen euro en op Nieuwjaarsdag 2012 viel de PostcodeKanjer in Breda. In 2000 viel de hoofdprijs van 14 miljoen van de Postcodeloterij op de eerste dag van het nieuwe jaar in Oosterhout.

Uitslag Oudejaarsloterij

De trekking van de Oudejaarsloterij heeft inmiddels al wel plaatsgevonden. De Hoofdprijs van 30 miljoen euro gevallen op twee halve online Oudejaarsloten. De winnende halve loten zijn gekocht door spelers uit Tiel (Gelderland) en Zwolle (Overijssel). De prijswinnaars ontvangen elk 15 miljoen euro. Maar misschien heb je een troostprijs van 100.000 euro of een van de 200 elektrische Mini’s gewonnen? Heb jij je Oudejaarslot bij de hand? Klik dan op de onderstaande link om te zien of jij hebt gewonnen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen