MWD Finance: “Wij automatiseren administratieprocessen met betaalbare software”

Foto: MWD Finance

De focus van administratiekantoor MWD Finance ligt op het automatiseren van de administratieprocessen met betaalbare software. Zo wordt automatiseren voor elk bedrijf betaalbaar!

MWD FinanceFinanciële administratie

Voor de meeste klanten van administratiekantoor MWD Finance van jonge ondernemer Mikey Wiedijk ligt de basis van de dienstverlening bij het online programma Snelstart. Mikey: “Vanuit Snelstart kun je als klant zelf factureren, inkoopfacturen/bonnen inscannen en overzichten uitdraaien. MWD Finance verwerkt maandelijks alle inkoop en kijkt bankmutaties na. Zo krijg je op regelmatige basis snel een duidelijk beeld van hoe je bedrijf ervoor staat.” Overigens hoef je geen gebruik te maken van Snelstart, want ook met andere software zoals Exact online, Moneybird, Kleisteen en e-boekhouden ben je bij MWD Finance van harte welkom. En wanneer je (nog) geen administratie software gebruikt kan MWD Finance je administratie ook nog op de ouderwetse manier los inboeken!

Salarisadministratie

Wanneer je personeel in dienst hebt of overweegt om dit te gaan doen, kan Mikey Wiedijk je daarnaast ook helpen met je personeelsadministratie. Mikey: “Wij vinden het belangrijk dat we voor onze klanten een vertrouwenspersoon zijn. Je moet niet hoeven te twijfelen om contact op te nemen. Ook buiten de reguliere kantooruren, want afspraken plannen in de avond is voor ons geen enkel probleem. Als laatste vinden we het belangrijk dat vragen snel beantwoord worden. Zo kun jij als ondernemer verder met ondernemen!”

Vast maandbedrag

Bij MWD Finance wordt gewerkt met een vast maandbedrag. Dit bedrag is mede afhankelijk van het aantal benodigde uren en wordt vooraf in overleg bepaald. En als er onverwacht extra werkzaamheden nodig zijn, dat worden de kosten vooraf duidelijk besproken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent! Bel voor een kennismakingsafspraak met Mikey op telefoonnummer 06 – 14195226 of mail naar [email protected]

  • MDW Finance, Badstraat 6A, 4811 RM Breda
  • mwdfinance.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door: MWD Finance

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden