KBO organiseert gezellige Carnavalsbingo op woensdagmiddag 10 februari

Foto: KBO Oosterhout Stad

KBO Oosterhout Stad organiseert in samenwerking met de ORTS de allereerste KBO Carnavalsbingo op ORTS radio en televisie. Deze vindt plaats op woensdagmiddag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

KBO Carnavalsbingo

Hoewel een bingo in een grote zaal er nog even niet in zit, organiseert KBO Oosterhout Stad dit jaar toch een Carnavalsbingo! Deze zal live te volgen zijn op ORTS radio, televisie en streaming via de website van de ORTS. Let op! In tegenstelling tot de eerdere Blijf Binnen Bingo en Elluf Elluf Bingo wordt de KBO Carnavalsbingo niet ’s avonds worden gehouden, maar op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Een leuke middag met BINGO voor de buis, met gezellige ouderwetse carnavalsmuziek. Voor een hapje en drankje moet je uiteraard zelf zorgen, maar zo wordt het toch nog een gezellige middag op de woensdagmiddag vóór carnaval.

Leuke prijzen

Weet je niet precies hoe het moet, geen nood! Het werkt heel eenvoudig. Kijk op woensdag 10 februari om 14.00 uur naar de ORTS TV. Gewoon de cijfers op uw kaart afstrepen als de ballen gedraaid worden en het nummer opgenoemd wordt. Heb je BINGO, dan bel je het telefoonnummer op de kaart en win je een leuke prijs! Ook bij deze bingo is er weer een ruim gevulde prijzentafel, waarvoor bij de lokale middenstand prijzen zijn ingekocht. Kaarten kosten 2,50 euro per stuk en daarmee kun je twee rondes meespelen. Uiteraard kun je zoveel kaarten kopen als je zou willen. Een deel van de opbrengst komt ten goede van KBO Oosterhout Stad. Kaarten zijn te koop bij Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat 19 en bij de servicebalie van de Oosterhoutse Jumbo-filialen. Kijk voor meer info op de onderstaande website.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen