VVD organiseert digitaal ‘Bakkie Doen’ met als thema ondernemen in Oosterhout

Foto: VVD Oosterhout

Op 25 februari kun je tussen 19.30 tot 21.00 uur weer een digitaal ‘Bakkie Doen’ met de fractie van VVD Oosterhout.

Bakkie Doen

Op donderdag 25 februari kun je tussen 19.30 en 21.00 uur via Zoom weer deelnemen aan ‘Bakkie Doen’ van de Oosterhoutse VVD-fractie.  Het thema is dit keer Ondernemen in Oosterhout. Het zorgen voor een goed ondernemersklimaat is één van de belangrijkste opgaven van het gemeentebestuur. Hoe zorgen we voor een aantrekkelijke stad om te ondernemen? Wat hebben ondernemers nodig? Hoe is het ondernemen in tijden van corona en wat betekent dat straks?

Sprekers

VNO-NCW Amerstreek heeft net een ambitieuze Ondernemersagenda opgesteld. Voorzitter Arie Rietveld neemt de deelnemers mee in de belangrijkste speerpunten uit de agenda op het gebied van arbeidsmarkt, mobiliteit, ruimte en duurzaamheid. Paul Wesel, woordvoerder economie in de VVD-fractie, reageert hierop en gaat graag met de deelnemers in gesprek over belangrijke punten voor de Oosterhoutse VVD. Thierry Aartsen is VVD Tweede Kamerlid uit Breda met onder andere MKB in portefeuille. Daarnaast staat hij als VVD-kandidaat als nummer 11 op de kieslijst voor de landelijke verkiezingen van 17 maart. Hoe kijkt hij naar de economische ontwikkeling in de regio Oosterhout-Breda? Wat zijn kansen voor het MKB? Hoe helpen we ondernemers in deze lastige tijd? En vooral: waar gaat de VVD zich voor in zetten en wat zijn jouw suggesties aan hem?

Vooraf aanmelden

Om te kunnen deelnemen aan dit digitale Bakkie Doen is het nodig dat je je aanmeldt via [email protected] Mocht je vooraf al vragen of opmerkingen over het onderwerp hebben dan kun je daarvoor dit zelfde mailadres gebruiken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden