Dagelijks een persoonlijk verhaal van bekende en onbekende Oosterhouters

Toon Oomen
Foto: Arjan van Dijk

Van maandag t/m zaterdag wordt iedere dag om 18.20 uur een interview uitgezonden op de ORTS met een bijzondere Oosterhoutse gast.

Dagelijks een bijzonder interview

De thema’s van project Vastwel spreken tot de verbeelding en bieden veel mogelijkheden om het verhaal te vertellen, te laten voelen en te beleven. Elke dag in de vasten periode is er een uitzending van een bijzonder interview. Veertig Oosterhouters vertellen in een vintage decor van zandlopers en spijkerbroeken hun persoonlijke verhaal. Deze week zijn de interviews te zien met Addy Haansdorf, Theo Adriaanse, Beatrijs Hofland, Tijn Rappange, Desiree Hable en Rob Schuurmans. Zij vertellen verhalen over leven en dood gaan, een grote omwenteling in het leven, een mooi moment van geluk of een foto die dierbaar is.

Angeluszandloper

Na elk verhaal draaien ze de Angeluszandloper om voor de volgende 24 uur om. Ze staan stil en geven de tijd een duwtje. De interviews worden afgenomen door Martine Huijbregts, Quin Kempees en Lisanne Fennema. Toon Oomen en Vrienden zorgen voor de muzikale omlijsting en het programma. wordt om omstreeks 18.20 uur uitgezonden op het televisiekanaal van de ORTS. Vastwel is een initiatief van het leer- en inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden