Paaspop Den Hout definitief verplaatst naar 16 en 17 april 2022

Foto: Paaspop Den Hout

De organisatie van Paaspop Den Hout heeft op haar website bekend gemaakt de editie van 2021 definitief door te schuiven naar 16 en 17 april 2022.

Paaspop naar 2022

De organisatie van Paaspop laat via haar website weten de editie van 2021 te annuleren en het festival definitief te verplaatsen naar 16 en 17 april 2022. “Vorig jaar hoopten we van harte dat de situatie rondom het Covid-19 virus het toe zou laten om weer een prachtig festival te organiseren en we met zijn allen weer zouden kunnen genieten van de vele artiesten, de gezelligheid en vooral de Paaspop sfeer. Helaas laat de situatie dit nog niet toe, waardoor we in overleg met o.a. Gemeente Oosterhout hebben moeten besluiten om Paaspop weer te verplaatsen.”

Verzetten niet mogelijk

De organisatie heeft nog de mogelijkheid onderzocht om het festival te verplaatsen naar later dit seizoen. “Na afweging van alle facetten bleek dit echter een lastige opgave te zijn. We zouden Paaspop niet kunnen organiseren zoals jullie dat van ons gewend zijn en dat willen we niet. Hierdoor hebben we besloten om ons volledig te gaan richten op Paaspop Den Hout 2022, zodat we het festival kunnen gaan organiseren zoals jullie dat gewend zijn van ons. Natuurlijk heerst er wederom grote teleurstelling, maar de veiligheid en gezondheid van bezoekers, sponsoren, artiesten, omwonenden en alle anderen staat hierbij nog steeds voorop!”

Kaarten uit 2020 geldig in 2022

De (eerder) gekochte kaarten voor Paaspop 2020 worden automatisch omgezet naar kaarten voor Paaspop Den Hout 2022. De organisatie is nu al enorm druk in overleg met artiesten om in 2022 met een Paaspop-waardige programmering samen te stellen. De organisatie eindigt hun verklaring met de boodschap: “Let een beetje extra op elkaar, hou vol en dan hopen wij van harte dat we volgend jaar weer samen kunnen genieten van een nieuwe Paaspop editie!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen