Met de unieke gratis sticker kunnen bedrijven laten zien dat ze weer open zijn!

Cindy van Coiffure Helmut en Ad van TotalPrint
Cindy van Coiffure Helmut en Ad van TotalPrint
Foto: TotalPrint

TotalPrint heeft alle Oosterhoutse bedrijven met een contactberoep, zoals kappers en masseurs, een unieke raamsticker cadeau gedaan.

Hart onder de riem

Om te laten zien dat de Oosterhoutse zaken met een contactberoep vanaf vandaag weer open zijn kregen zij dinsdagmiddag een unieke raamsticker cadeau. Ad van Ginneken van TotalPrint: “Als drukkerij voor print, sign en kantoorartikelen staan wij midden in de Oosterhoutse samenleving. Wij voelen mee met de Oosterhoutse ondernemers die door de crisis worden getroffen en wilden hen graag een hart onder de riem steken. Daarom hebben wij dinsdag bij alle Oosterhoutse bedrijven met een contactberoep die vandaag weer open mogen, een unieke raamsticker bezorgd. Een cadeautje van TotalPrint, waarmee ze aan de hele wereld kunnen laten zien dat ze weer open zijn.”

Steeds meer stickers

In eerste instantie is er een gratis sticker bezorgd bij alle Oosterhoutse kapsalons, nagelstudio’s, massagesalons en tattooshops, maar Ad hoopt de aankomende periode meer stickers te mogen bezorgen. “Ieder Oosterhouts bedrijf dat de deuren weer mag openen na een lockdownperiode, kan bij ons een gratis sticker aanvragen voor op de winkeldeur of -ruit. Zo hopen wij de ondernemers in onze stad en kerkdorpen een klein duwtje in de rug te geven en het lokale winkelen een extra impuls te geven. Het is met de sticker op de ruit immers voor alle klanten duidelijk dat ze weer van harte welkom zijn!” Voor deze actie ontvangt TotalPrint overigens geen subsidie of sponsoring.

Contactberoepen

Na een lockdownperiode van bijna drie maanden mogen mensen met een contactberoep zoals kappers en masseurs vanaf 3 maart hun beroep weer uitoefenen. Je dient vooraf een tijdslot te reserveren, je moet een mondkapje dragen en waar mogelijk 1,5 meter afstand bewaren. En uiteraard blijft gelden dat je thuis blijft wanneer je klachten of een positieve test hebt gehad. Kapper Helmut Fleischacker van Coiffure Helmut aan het Schapendries is een van de bedrijven die de sticker van TotalPrint heeft mogen ontvangen.”We zijn bijna drie maanden dicht geweest. Voor de komende twee a drie weken is de agenda zo goed als volgepland. Natuurlijk hoop ik dat onze vaste klanten ook daarna de weg naar onze kapsalon nog zullen blijven vinden.” Hopelijk helpt de opvallende sticker eraan mee om de agenda goed gevuld te houden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen