Persoonlijke verhalen van Oosterhouters over Tijd & Eeuwigheid

Foto: St. Vastwel

Van maandag t/m zaterdag wordt iedere dag vanaf 18.00 uur een interview uitgezonden op de ORTS met een bijzondere Oosterhoutse gast.

Persoonlijke verhalen

Op initiatief van Vastwel zijn er in de Vasten periode 40 dagelijkse tv uitzendingen met interviews van Oosterhouters met een bijzonder verhaal. Alle gasten vertellen een persoonlijk verhaal, bijvoorbeeld over het verlies van een dierbare, een mooi moment van geluk. Deze week zijn te zien: Auke van Ast samen met Pien Vermeulen, Antoine samen met Harald Trommelen, Mark Buijs samen met Sjef Kock, Ton Stevens samen met Johan Datema, Yves de Boer en Zr. Columba.

Angeluszandloper

Na elk verhaal wordt de Angeluszandloper omgedraaid voor de volgende 24 uur om. De interviews worden afgenomen door Martine Huijbregts, Quin Kempees en Lisanne Fennema. Toon Oomen & Friends zorgen voor de muzikale omlijsting. Het programma wordt op het televisiekanaal van de ORTS vanaf 18.00 uur uitgezonden als onderdeel van de avondcyclus en wordt in de avond elk uur herhaald. Het is ook terug te kijken op het Youtube kanaal van de lokale omroep. Vastwel is een initiatief van het leer- en inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen