Illegale straatrace laat sporen na op Industrieterrein Weststad

Foto: Oosterhout Nieuws

Wie zondagmiddag over industrieterrein Weststad reed zag de bandensporen van een illegale straatrace op het asfalt staan.

Illegale straatraces

Onder andere op de Koopvaardijweg zitten er sinds zondag volop rubberen bandensporen op het asfalt. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat enkele tientallen motoren zondag bijeen kwamen op Industrieterrein Weststad voor illegale straatraces. Zij hebben hierbij flink wat rubber van de banden op het asfalt achtergelaten.

Schade nog niet bekend

Handhaving en de politie zouden op de hoogte zijn gesteld, maar het is niet bekend of zij in actie zijn gekomen. Of het wegdek ook is beschadigd zal vandaag blijken wanneer medewerkers van de gemeente vandaag gaan inspecteren. Dan zal ook duidelijk worden wat de eventuele schade en kosten voor reparatie van het wegdek zullen zijn.

Bikermeeting

Een van onze lezers tipte dat dailybuzz.nl een artikel op haar website heeft gezet over deze bijeenkomst. Dailybuzz.nl: “Tijdens de Feverclub meeting op zondag komen honderden bikers bijeen om een beetje rond te rijden met hun motor. Afgelopen zondag was de locatie in Oosterhout.” Zij plaatsten ook een filmpje waarbij het niet helemaal goed gaat…

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden