Haal de kantine in huis met het unieke Neerlandia’31 bierpakket

Foto: VV Neerlandia'31

Haal de kantine in huis met het speciaalbier-pakket met Neerlandia’31-Tripel en steun de voetbalvereniging in Dorst.

Haal de kantine in huis

De Oosterhoutse sportclubs hebben het financieel gezien erg zwaar tijdens de crisis. Bestuurders doen er alles aan om de verenigingen draaiende te houden en zowel sportief als qua gezelligheid worden ook de sportkantines enorm gemist. Maar voor dat laatste heeft voetbalvereniging Neerlandia’31 nu een oplossing! Haal de kantine in huis met een speciaal bierpakket!

Uniek bierpakket

Speciaal voor deze actie hebben de brouwers van Bierbrouwerij Breda een speciale Neerlandia’31-Tripel gebrouwen. In het unieke bierpakket vindt je niet alleen drie flesjes van dit speciaalbier met een uniek etiket, maar ook een speciaal voor deze actie gemaakt bierglas. En voor slechts 9,99 euro haal je dus een lekker bierpakket in huis met de kenmerkende gezelligheid van de Neerlandia’31-kantine!

Bestel maar!

Bestellen gaat heel eenvoudig. Mail het aantal pakketten dat je wilt bestellen naar: [email protected] Je ontvangt daarna een e-mail met daarin een betaalverzoek en uitleg om de bestelling af te ronden. De uitgifte van de bierpakketten zal plaatsvinden op zaterdag 8 mei 2021. Wie het pakket heeft besteld wordt op de hoogte gebracht over hoe dat tzt geregeld zal worden. Let op! Verkoop enkel aan personen van 18 jaar en ouder!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen