Weststadweg twee weekenden afgesloten voor onderhoud

Foto: CC0 Public Domain/MabelAmber

In het laatste weekend van april en het eerste weekend van mei zal de Weststadweg voor extra onderhoud afgesloten zijn.

Rotonde Bromtol

De aanleg van rotonde de Bromtol en de fietstunnel verlopen voorspoedig. De stort van de betonverharding voor de rotonde is bijna afgerond. Vorige week zijn de betonnen elementen van de fietstunnel geplaatst. De komende periode wordt er gewerkt aan betonverhardingen en de verdere inrichting. Ook de toeritten van de fietstunnel worden gerealiseerd.

Extra onderhoud

Het betonnen wegdek van de Weststadweg is op gedeeltes toe aan reparatie. De gemeente heeft opdracht gegeven om extra onderhoud uit te voeren. Dit onderhoud vangt aan op vrijdag 23 april 20.00 uur tot maandag 26 april 5.00 uur. De Weststadweg richting Made is daarbij volledig afgesloten voor autoverkeer. Daarnaast zal één rijstrook op de Weststadweg, vanaf de Bovensteweg richting de rotonde, eveneens afgesloten zijn. Vanaf maandag 26 april 5.00 uur is de Weststadweg weer volledig bereikbaar voor autoverkeer.

Tweede weekend

Het weekend erna werkt de aannemer ook aan de reparatie van het wegdek. Vanaf vrijdag 30 april 20.00 uur tot maandag 3 mei 5.00 uur zal de Weststadweg van en naar Made afgesloten zijn voor autoverkeer. Tijdens de afsluitingen wordt het autoverkeer lokaal omgeleid met gele verkeersborden. De werkzaamheden van de betonreparaties zijn afhankelijk van het weer. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de weekendwerkzaamheden uitgesteld worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen