’t Kaaspunt op Arkendonk nu ook gecertificeerd als foodspecialist

Patrick en zijn team
Foto: 't Kaaspunt

Delicatessenzaak ’t Kaaspunt op Winkelcentrum Arkendonk is sinds kort officieel gecertificeerd als foodspecialist.

Gecertificeerd Foodspecialist

Amper een half jaar na zijn verhuizing van de Keiweg naar winkelcentrum Arkendonk is Patrick Schouten is met zijn delicatessenzaak ’t Kaaspunt toegetreden tot een exclusieve groep foodspecialisten. Sinds deze week is hij officieel gecertificeerd als ‘foodspecialist’ en behoort hij bij de betere kaasspecialisten van Nederland. Het bedrijf is hiervoor uitgebreid beoordeeld op het gebied van winkeluitstraling, hygiëne & voedselveiligheid, klantgerichtheid en klanttevredenheid.

Erg trots

Patrick: “Als ondernemer in foodspecialiteiten wil je iedere dag maximaal scoren. Je doet hard je best om op alle vlakken te excelleren. Met prachtige producten, een mooie winkel, je vakkennis en een enthousiast team. Ik ben er dan ook erg trots op dat we hier erkenning voor hebben gekregen in de vorm van dit prestigieuze certificaat!”

Nieuwe winkel

Patrick: “In onze nieuwe winkel hebben we een goede balans weten te vinden tussen diversiteit en kwaliteit van onze lekkernijen. We horen van veel vaste klanten dat ze hier graag komen omdat we regelmatig wat nieuws hebben, maar ook voor de vertrouwde kwaliteit. De mysteryshoppers die in onze winkel waren voor het certificaat hebben dat ook bevestigd. Voor lekkere kaas, versgebrande nootjes of een mooie fles wijn moet je dus bij ’t Kaaspunt zijn!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden