Speel mee met de Zonnebloemloterij voor mensen met een lichamelijke beperking

Foto: De Zonnebloem

Door Corona is ook dit jaar voor gekozen om de loten voor de Zonnebloemloterij voornamelijk online te verkopen.

Extra hard geraakt

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking, een groep is extra hard getroffen door corona. Zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook vele activiteiten die onze vrijwilligers organiseren konden niet doorgaan. Om toch in contact te blijven, ondernemen de Zonnebloemvrijwilligers de meest creatieve acties om haar deelnemers aangesloten te houden bij de samenleving.

Zonnebloemloterij

En daar is geld voor nodig, Daarom organiseert De Zonnebloem ook dit jaar weer de Zonnebloemloterij. Wanneer je een lot hebt maak je kans op geweldige prijzen zoals een vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer of een originele Zonnebloem-thermosfles!

Koop je loten contactloos

De Oosterhoutse afdeling van De Zonnebloem verkoopt de Zonnebloemloten tijdens lokale activiteiten. Vanwege de geldende coronamaatregelen is op dit moment echter niet bekend wanneer er weer verkoopmogelijkheden zijn. Daarom loopt de verkoop van de Zonnebloemloten dit jaar langer door en kun je ook via de onderstaande link een lot kopen. De trekking vindt plaats op 8 november 2021.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden