Curio Effent creëert een spetterende diploma-uitreiking

Rick Lamme op de 'platte kar'
Foto: Tim Lamme

Geslaagden op Curio Effent kregen ook dit jaar hun diploma tijdens een verrassende drive-thru diploma-uitreiking.

Coronaproof diploma-uitreiking

Een diploma-uitreiking is een gebeurtenis die een kroon op je werk vormt en waar je met veel plezier aan terug moet blijven denken. Ook in deze vreemde tijden. Met die instelling organiseerde Curio Effent, net zoals vorig jaar, een drive-thru diploma-uitreiking in een bosrijk gebied. Alle geslaagde en met recht trotse leerlingen namen naast een ouder, oma of opa plaats in de auto, om over de weilanden de laatste etappe naar het diploma af te leggen.

Op de platte kar

Rik Lamme uit Den Hout was door zijn vrienden en familie speciaal voor deze gelegenheid op de ‘platte kar’ gehesen, zoals op de foto te zien is. De diploma-uitreiking had als thema ‘Fly into your future’. Rick, en zijn mede-geslaagden, werden binnen dit thema getrakteerd op een programma dat zich vooral als ludiek laat omschrijven.

Felbegeerde diploma

Diverse aangename ‘hindernissen’ onderweg leidden uiteindelijk tot dat ene doel: het in ontvangst nemen van het enige echte Curio Effent-diploma. Gefeliciteerd en op naar de toekomst! Komend weekend begint ook de vakantie voor alle overige scholieren. De schoolvakanties in onze Regio Zuid duren dit jaar tot t/m 5 september.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden