D66-leden kiezen voor Guus Beenhakker als lijsttrekker

Guus Beenhakker
Guus Beenhakker
Foto: D66 Oosterhout

Raadslid Guus Beenhakker wordt lijsttrekker voor D66 Oosterhout bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Van raadslid tot lijsttrekker

Guus Beenhakkers is door de leden van D66 Oosterhout gekozen als lijstrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Guus is sinds oktober 2019 raadslid in de Oosterhoutse gemeenteraad. Hij vertelt: “Het lijsttrekkerschap zie ik als een mooie vervolgstap. Ik wil dolgraag door om Oosterhout leefbaarder, bruisender én groener te maken. Handen uit de mouwen voor een toekomstbestendig Oosterhout.”

Groot netwerk

De afgelopen periode heeft de partij een constructief, positief en kritisch geluid laten horen in de raad. Beenhakker: “Ik zie mezelf als een verbinder. Als iemand die zijn voelsprieten uitsteekt en zijn oor te luisteren legt. Dat zijn vaardigheden die ik als journalist heb opgedaan en als raadslid graag toepas. In verschillende functies, met mijn bedrijf en als journalist heb ik in de omgeving een groot netwerk opgebouwd.”

Over Guus Beenhakker

Guus Beenhakker groeide op in Dorst. In 2008 verhuisde Guus naar Utrecht. Hier studeerde hij journalistiek en daarnaast geschiedenis. Per 2016 verhuisde hij terug naar het Brabantse om zich naast zijn werk als journalist te richten op een vak als recreatieondernemer. Hij kocht met zijn vriendin de oude woonboerderij van zijn ouders, waar inmiddels het kampeerterrein De Duiventoren is gevestigd. In 2018 trouwde hij met Maud en samen kregen zij in 2020 een dochter, Jasmijn. Behalve kamperen onderhoudt Guus samen met zijn vrouw de nodige boerderijdieren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen