Mobiel duurzaam huisje gaat touren door Oosterhout

Bouw duurzaam huisje op wielen
Bouw duurzaam huisje op wielen
Foto: ONE

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) bouwt samen met de gemeente een mobiel duurzaam huisje dat gaat toeren door Oosterhout.

Mobiel duurzaam huis

De gemeente en Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) bouwen samen een mobiel duurzaam huisje. Het doel is om jou, als inwoner van Oosterhout, makkelijk toegang te geven tot gratis energieadvies en informatie rondom duurzaamheid. Vanaf begin oktober zal dit duurzame huis, voorzien van bijvoorbeeld goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp, op verschillende plekken in Oosterhout te zien zijn.

Locaties

Je komt het duurzame huisje tegen op de weekmark of op een centrale plek in jouw woonwijk. Daar kun je het huisje (bemand door een medewerker van de gemeente en een energiecoach van ONE) bezoeken voor vragen en advies rondom het verduurzamen van je woning en/of de wijkaanpak voor de energietransitie warmte.

Prijsvraag

Om dit duurzame huis tot leven te brengen zijn de gemeente en ONE nog op zoek naar een geschikte naam. Daarvoor doen we graag een beroep op de creativiteit van de inwoners van Oosterhout. Denk je mee?
Voor de bedenker van de winnende naam staat een mooie, duurzame prijs klaar; de Elho Green Basics Regenton. Inzendingen kunnen worden verstuurd naar [email protected] Op 9 oktober worden het huis én de prijswinnende naam bekendgemaakt tijdens de Duurzaam Oosterhout Markt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen